Dit ben ik

Ik ben Nienke te Velde, gecertificeerd mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner. Jarenlang heb ik als fysiotherapeut gewerkt in een grote zorginstelling met cliënten met een complexe zorgvraag. Van dichtbij heb ik meegemaakt hoe ingewikkeld de zorg kan zijn en wat er afkomt op cliënt en omgeving om de zorg te regelen.

Binnen de zorg heb ik ook veel ervaring met kwaliteit en veiligheid, o.a. als projectleider van verschillende verbetertrajecten en als interne auditor. Ik heb geleerd om te kijken naar "de vraag achter de vraag" en om samen te zoeken naar en te werken aan de beste oplossing.

In mijn persoonlijke leven heb ik ondervonden hoe mantelzorgtaken je leven kunnen beïnvloeden en dat het soms moeilijk is om de juiste balans te vinden tussen zorg enerzijds en tijd en energie voor jezelf anderzijds.

Al deze ervaringen neem ik mee als mantelzorgmakelaar en cliëntondersteuner. Ik zal me 100% inzetten om jou te ondersteunen bij regeltaken óf bij het overnemen van regeltaken. Op een betrouwbare, betrokken en enthousiaste manier kan ik je helpen met het maken van de juiste keuzes, zodat er weer een betere balans komt tussen zorg, leven en werk.